Allergia · Jämälanka · Juoksu · Kahvi · Kauluri · Käsityö · Lapset · Lääkäri · Opiskelu · Virkattu · Yleinen

Jämälankojen uusi elämä, kisavoitto ja ruuhkavuodet. 

K on pitkään kysellyt minulta kauluria, joka olisi värikäs, ei liian paksu ja helppo käyttää. Työ oli alunperin laatikossa odottamassa päättelyä varmaan toista vuotta kaikkien keskeneräisten töiden seassa, kunnes muistin sen olemassaolon. Niinpä pistin päätellen ja esittelin tytölle. Ja tämähän kelpasi!


Tämä on tehty Linen Stitch Cowl ohjetta, langat olivat erilaisia ohuita jämälankoja. Ainakin Novitan tico ticoa, Garnstudion Drops Delightia ja loput jotain epämääräisiä nöttösiä joista en enää tiedä mitä olivat. Lankaa työhön kului 89 grammaa. 

Muutoin elämäämme on mahtunut K:n kisaintoa ja palkintoja. Syksyllä hän oli ekoissa kisoissaan Ambassdor’s Cupissa Vantaalla. Sieltä tuli mukaan pronssia. Kuvasta voi varmaan päätellä, ettei pronssi ollut miellyttävin palkinto…

Pokaali tuli!
Seuraavat kisat olivat Loviisassa. Kevään Loviisa Open olikin sitten tytölle aikalailla läpihuutojuttu ja mukaan tuli kultaa.

Voittajan on helppo hymyillä.

Seuraavat kisat huhtikuussa. Tarkoitus olisi käydä ainakin Nurmijärvellä ja jos aikataulut antavat myöden, niin Raumallakin olisi kisat huhtikuun lopussa.

Poika puolestaan on lähinnä sairastellut. Poikanen on siinä mielessä vähän erikoisempi tapaus, että hänellä on nyt ollut vesirokko kahteen kertaan, sairastelujen määrä ei tunnu muutenkaan loppuvan. Muutaman viime kuukauden aikana on lisäksi ollut parit korvatulehdukset, keuhkoputkentulehdus, rs-virus. Allergiatesteissä todettiin ainakin pölypunkkiallergia ja ulkohomeallergia, allergiatesteille seuraa jatkoa keväämmällä tai kesällä, vähän oireilusta riippuen. 

Vesirokko ei hymyä hyydytä.

Onneksi U on todella iloinen lapsi ja sairastelut eivät ole poistaneet hymyä poikasen kasvoilta. 

V puolestaan aloittaa syksyllä koulun ja on enemmän kuin iloinen ollessaan jo niin iso että jättää päiväkodin taakseen kesän jälkeen. 

Keskimmäisen koulutie alkaa syksyllä.

Ruuhkavuosiin kuuluu tän kaiken lisäksi opinnäytetyö, lenkkeilyn uudelleen aloitus ja duuni. Välillä tuntuu ettei kerkeä näkemään ketään tai tekemään mitään kivaa, mutta onneksi välillä saa edes pieniä hetkiä tän ulkopuolella. Joitain viikkoja sitten käytiin A:n kanssa leffassa, välillä kerkeän neulomaan, kerkeää ihailemaan taidetta edes ohimennen ja duunissa saa kahvia kultakupista kakun kera. 

 

Kyllä tämä siis tästä. Aurinko vilkkuu verhojen takaa, pieni potilas istuu kainalossa ja pyytää paijaamaan. Ensi viikolla lomailen töistä (vaikka se meneekin opinnäytetyön parissa) ja aion nukkua pitkään. Palaan astialle, kunhan taas on sellainen hetki että ruuhkavuodet antaa myöden päivitykselle 🙂

Aurinkoista kevättä just sulle! 

Mainokset