Allergia · Kesä · Lapset · Ranta

Lauantain rantareissu – ei menny niinku Strömsössä

Eilen menin lasten kanssa ystävän luokse Tuusulaan kylään. Oltiin sovittu että käydään uimassa ja lahjotaan lapsia jäätelöllä.

Mentiin ensin kyläilemään ja juotiin mehua ja syötiin jätskiä. Jätskien jälkeen suunnattiin Tuusulan urheilukeskuksen lammelle.


Mun oli jo vähän aikakin saada aurinkoa kintuille, jalat kun on valkoisemmat kuin hiekka (sitä se toimistotyö neljän seinän sisällä aiheuttaa).


En kerenny nappaamaan lapsista uimassa kuin tämän yhden kuvan. Hetken päästä nimittäin pyysin lapset vähän lämmittelemään ja syömään välipalaa. Pikku Ukko lehahti kuitenkin allergiakohtauksen takia punaiseksi ja alkoi turpoamaan sormista.

Mukana ollut kaverini on ensihoitaja eli siinä mielessä oltiin turvallisessa seurassa. Arvottiin mitä tehdään, päädyttiin siihen että ambulanssia ei tarvii tilata heti koska hengitystiet ei turvonnu. Ja sitten hyökkäsi vielä ukkoskuuro päälle.

Pakattiin kamat ja lapset pikavauhtia autoihin ja lähettiin syöttämään allergialääke Ukolle. Jäin seuraamaan tilannetta ja koska se helpotti, niin nyt sit seuraillaan.


Autossa lääke alko jo pikkasen väsyttämään ja Ukko nukahti melkeen heti tän kuvan ottamisen jälkeen.

Reaktio ei tullu meijän aiemmin epäilemästä mansikasta, koska sitä hän ei syönyt. Kaikki ympärillä pallottelee erilaisia allergiavaihtoehtoja, mutta lääkärissähän se selviää. Jos tänään ei tuu mitään oireita, niin huomenna sitten lääkäriin. Kuulemma Myyrmäen Pikkujätissä on hyvät allergologit ja ilta-aikoja.

Tänään suunnataan Espooseen kyläilemään. Ja allergialääke on jo otettu ennakoivasti 🙂

Mainokset