Käsityö · Peitto · Virkattu · Yleinen

Kummitädin lahja ja lauantaisuunnitelmat

Minulla on paljon käsitöitä, joista en ole kirjoittanut vanhaan blogiin. Viimeisen vuoden kiire on aiheuttanut sen etten ole jaksanut kirjoittaa blogiin, mutta käsitöitä olen silti tehnyt 🙂

Tein kummitädilleni lahjaksi ohuista villa- ja sekoitelangoista jämäkankapeiton. Ohjeena oli Hexagon How-to. Malli on ollut tehtävien listalla jo pidempään ja kummitädin lahja oli oikein hyvä kohde tälle mallille.

Lankana peitossa on käytetty Garnstudion Fabelia ja Delightia, Four Seasons Gründl Hot Socks Spectraa, Novitan Polkua ja tico ticoa ja erilaisia nöttösiä jämälankoja, joiden vyötteitä ja tietoja ei enää ole tallessa. 

Kaikkinensa peittoon meni 1254 grammaa lankaa eli peitolta löytyy painoa ihan mukavasti. Mitoiltaan peitto on sellainen että kummitäti voi kietoutua peittoon, mutta päiväpeitoksi se ei riitä. 

Malli oli mukava virkata ja siitä mukava, että palat sai suoraan virkattua yhteen. En pidä palojen yhteen ompelemisesta. Mutta päättelyä oli silti ihan tarpeeksi. 

Mies on työmatkalla Hollannissa maanantaihin asti, minä suuntaan nyt lasten kanssa Tuusulaan kyläilemään. Suunnitelmissa olisi käydä uimassa ja tsekkaamassa kaverin pihan marjapensaat (eli syömässä ne tyhjäksi). 


Vähän jännittää mitä uintireissusta tulee kuuden lapsen ja kahden aikuisen voimin. Mutta yritän muistaa napata pari kuvaa ja kirjoittaa onnistumisesta myöhemmin 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s